Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Μα που πήγε και κρύφτηκε ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και αν τον βρεις τι θα του κανεις...[ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Γιώργος Πλατάκης είπε...

Ακριβώς εκεί δίπλα έκατσα με την Ελένη μου να πιούμε ένα καφεδάκι και να καπνίσουμε ένα τσιγαράκι (είχε τραπεζάκια έξω φυσικά). Είναι λοιπόν ένας κύριος με καπαρντίνα που κάθεται μέσα σε απόσταση περίπου 2 μέρα από μάς και μας κοιτάζει με περιέργεια...

Μόλις έρχεται η ώρα και ανάβουμε τα τσιγαράκια μας, σηκώνεται ταχύτατα και έρχεται και μας λέει ότι δεν μπορούμε να καπνίσουμε...

Μα γιατί ρωτάμε εμείς, αφού καθόμαστε έξω...

Ναί λέει αυτός αλλά η απόστασή μας είναι μικρότερη από τα τρία μέτρα που προβλέπει ο νόμος...

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα και τον καπνό στο στομάχι. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα φύσηξα έξω τον καπνό γιατί είχα σκάσει.....!!!!!

imikrimarika είπε...

ΑΑΑΑ!Κάπνιζα "ερασιτεχνικά" για μια δεκαετία.Στην Ελλάδα πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ενημέρωση και παιδεία στο θέμα του καπνίσματος .Για να λέει ο νόμος ότι τα τρία μέτρα είναι αναγκαία , έτσι θα είναι .Για να ψηφιστεί ο νόμος θα βασίστηκε σε συγκεκριμένες μελέτες και στατιστικές... Και μένα μου φαντάζει παράλογο το μέτρο , ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.
Από την άλλη στην Ελλάδα αν κάποιος διαμαρτυρηθεί ότι τον ενοχλεί ο καπνός του διπλανού του θεωρείται δύστροπος...έχουμε αντιστρέψει τους όρους...ας με συγχωρέσουν οι φανατικοί καπνιστές !!!!

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια