Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

rocks and waves


6 σχόλια:

Thanassis Spanias είπε...

Πολύ όμορφη φωτογραφία.
Απο τεχνικής άποψης έκανες οτι έπρεπε, η γεωμετρία όμως λιγο υστερεί και δεν εννοώ μόνο τον ορίζοντα που γέρνει και που καμπυλώνει. Θέλει προσοχή η αναλογία πέτρας και θάλασσας αλλα και στο βάθος (όχι ο Κούλες, το προηγούμενο κτίσμα που δεν θυμάμαι πιο είναι(Αλτσχάιμερ που είσαι?)).
Παίδεψε το λίγο ακόμα είσαι στο παρατσάφ να βγεί τέλειο.
Ααα και η πέτρα στο πρώτο πλάνο με τα λευκά σημάδια τραβάει παραπάνω απο ότι πρέπει το ενδιαφέρον.

Δημήτρης Μανιώρος είπε...

wraia ta sholia k ta dehomai alla de katalava poia akrivws analogia??gia kanto poio liana an einai eykolo ,,eyharistw poly ..

Γιωργος Μανουσακης είπε...

Το κτήριο που λέει ο Θανάσης είναι το λιμενικό περίπτερο.

Εμένα μου αρέσει η φωτογραφία όπως είναι. Είναι καθόλου πειραμένη;

Δημήτρης Μανιώρος είπε...

nai einai ligo o ouranos k to balance..s'eyharistw poly

Thanassis Spanias είπε...

Δημήτρη εννοώ τη γραμμή του γιαλού που ξεκινάει κατω απο το λιμενικό και καταλήγει αριστερά κάτω. Στην προκειμένη περίπτωση είναι κατα την άποψη μου πολύ καλά βαλμένη γιατί οδηγεί το μάτι στο αριστερά κατω κομμάτι της εικόνας που υπέροχο. Αν μετακινηθεί αυτή η γραμμή και καταλήξει καπου κατω στη μέση της εικόνας χαλάει όλη η ισορροπία. Έχω κάνει ενα σκαρήφημα των γραμμών όπως τα βλέπω, απο βδομάδα (αν φυσικά το επιτρέπεις μπορώ να το ανεβάσω.

Δημήτρης Μανιώρος είπε...

mallon ginete etsi epeidi ehw travixei me euros 18 kai ehei paramorfothei ligo.anypomwnw na dw kai tin dikia sou ektimisi,ennoeitai pws den ehw provlima gia kalo to kaneis...tha perimenw

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια